UA-70778644-2
ANCA LUPES

DESPRE

anca profile

Eu sunt Anca si acesta este un blog care vrea sa amestece ale vietii cu ale profesiei. Mi-am dat seama la un moment dat ca nu am hobby-uri si mi s-a parut curios, apoi am realizat ca adevarata mea pasiune e muzica si business-ul din jurul ei si ca nu ma plictisesc niciodata sa discut, sa invat, a citesc, sa impartasesc despre asta. Iar in ultima vreme incerc sa gasesc cat mai multi oameni care au aceeasi pasiune.

Industria muzicala arata foarte frumos si stralucitor pe dinafara, nu chiar asa de stralucitor pe dinauntru, insa n-as da-o pe orice alt domeniu din lume. Dincolo de ce se vede la televizor, sunt mult mai multi oameni frumosi si profesionisti, mult mai multi artisti extrem de talentati si muncitori si inteligenti si mult mai multa arta si cultura decat pare ca incape in cuvantul (imprumutat) ‘entertainment’.

Anca Lupes – din 4 iunie 2009 este prima absolventa a cursurilor de Master in Music Business la Berklee College of Music (Boston, SUA) din Romania. Unul dintre cele mai importante atuuri ale sale este ca de-a lungul carierei in domeniu a activat in aproape toate zonele acestei industrii – mass-media (presa, radio, TV), organizare de concerte, case de discuri, agentii de management si impresariat.

Din 2015 este creator si trainer pentru cursurile Industria Muzicala Explicata.

Din 2016 este fondator si unul dintre organizatorii primei conferinte dedicate industriei muzicale din Romania – Mastering The Music Business.

Mai multe informatii aici.