UA-70778644-2
ANCA LUPES

STARURILE ROCK PE CARE NU LE-AI CUNOSCUT NICIODATA

Multi dintre noi ii stim, le-am colectionat discurile, le-am invatat muzica pe dinafara si ne inchinam acestor idoli rock, fie ei Deep Purple sau Led Zeppelin, Whitesnake sau Van Halen, Rush sau Dream Theater si lista – evident – poate continua cu foarte multe nume.

Ei au fost norocosii care au prins trenul si au semnat, fiecare la vremea lui, contracte cu case de discuri puternice care i-au pus in valoare.

Ce nu stim este cum au fost restul artistilor care au luat startul in cariera in acelasi timp cu susnumitii. Nu stim si nu vom sti niciodata daca au fost mai buni decat cei care pentru noi au cladit istoria rock. Nu putem decat sa ne imaginam cum s-ar fi scris cronicile muzicii daca la origini ar fi stat artisti mult mai valorosi decat cei pe care deja ii stim. Sau cum ar fi aratat prezentul muzical, pornit de la alte premise.

Nu mai putem face nimic pentru aceia, pentru ca istoria lor e ingropata in intuneric. Dar putem face ceva pentru muzicienii prezentului, care nu mai au nici o opreliste in a se prezenta multimilor si a isi demonstra valoarea, daca aceasta exista. Putem sa le dam informatia necesara pentru a gasi drumul cel mai scurt catre atentia si atasamentul viitorilor fani. Ii putem ajuta sa-si schimbe viata si sa schimbe lumea pentru ca, nu-i asa, muzica este probabil cel mai puternic purtator de mesaj cunoscut oamenilor.

Asta este misiunea pe care ne-am asumat-o cu Mastering The Music Business, sa oferim informatie si sa cream oportunitati de dezvoltare pentru cei care cred cu tarie in steaua lor, bazandu-se pe un talent care exista cu adevarat si pe multa munca.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.