UA-70778644-2
ANCA LUPES

LA CALD DESPRE MASTERING THE MUSIC BUSINESS

 

Este dimineata de dupa Mastering The Music Business 2016. M-am trezit si primul cuvant pe care l-am spus a fost “Multumesc”. Si am zambit.

Pentru cei care inca nu stiu, Mastering The Music Business a fost prima conferinta internationala dedicata industriei muzicale din Romania. Tocmai am realizat ca este ultima data cand scriu “prima conferinta” si zambesc din nou.

N-o sa povestesc cum a fost, o sa gasiti mai multe informatii pe www.masteringthemusicbusiness.ro si pe https://www.facebook.com/MasteringTheMusicBusiness/

Astazi vreau sa multumesc tuturor celor care au facut acest lucru posibil.

Tuturor celor 15 speakeri care au sustinut prezentari in cele doua zile de conferinta: Bogdan Naumovici (23 Communication Ideas), Cornel Ilie (VUNK), Cristian China Birta (Kooperativa 2.0), Cristian Stan (Sublime Romania), Cristina Bazavan (Bazavan.ro), Denis FlorentEmilian Manolache (Positive Agency), Frank Hessing (MusiConsult), Irina Caraivan (Wearehere.ro), Maria Voican, Radu Moldovan-Petrut (Pernod Ricard Romania), Robert Graur (DJ Superstore), Sergiu Biris (Zonga), Thorsten Freese (Believe Digital), Vlad Irimia/Tataee (BUG Mafia).

ARCUB – pentru ca au acceptat sa ne gazduiasca intr-unul dintre (dupa mine) cele mai frumoase locuri pentru organizat evenimente din Bucuresti. Sper sa ne primeasca din nou in 2017 … si mai departe J

Kooperativa 2.0 pentru ca am gasit in echipa lui Cristi (China Birta) si Vlad (Dulea) un prieten adevarat, gata sa sara in ajutor la prima strigare, care nu s-a multumit doar cu postura de partener media si a devenit parte din conferinta in sine, inventand si sutinand un proiect extrem de curajos: un maraton de 16 ore de interviuri avand ca subiect industria muzicala si care s-a desfasurat in paralel cu MMB. Vestea buna (pentru cei care nu au apucat sa le vada, sau nu pe toate) este ca ele vor fi reluate in perioada urmatoare.

Chivas Romania pentru curajul de a sprijini ideea celor de la Kooperativa 2.0. Retineti numele Chivas Sound of Business – o sa va mai intalniti cu el!

Aqua Carpatica pentu ca ne-a mentinut hidratati cu cea mai cool apa din Romania.

Rock FM pentru ca au “sarit” imediat “in barca” si au promovat evenimentul.

Tuturor celorlalti parteneri media: Metalhead, BestMusic, InfoMusic, iConcert, Urban.ro.

HTag girls care au fost la post si au pus umarul la campania de promovare a conferintei.

Partenerilor logistici Brigada De Voluntari si Uber.

 

Am pastrat aceasta multumire la final pentru ca este cea mai speciala: multumesc frumos tuturor celor prezenti in sala si sper din suflet ca informatiile pe care speakerii le-au adus in fata lor au fost relevante si le vor fi de folos in viitor. Astept sugestii si reclamatii pentru ca imi doresc ca MMB2017 sa fie si mai buna!

 

credit foto: https://www.flickr.com/photos/jenosaur/ 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.